Verhuisd
Door: Corine
04 Oktober 2008 | Oman, Masqat
Na meer dan een jaar in een tijdelijk huis (voor 1 persoon) zijn we net verhuisd naar een bungalow waar we de komende jaren zullen blijven (inshallah).
Het huis ligt in Ras al Hamra oftewel de 'PDO area' en dus vlakbij Stijn's werk bij PDO. Het ligt ook nog in dezelfde straat als mijn kantoor van Atkins.
We zitten op een heuvel met uitzicht over de stad Muscat en een stuk zee. We hebben geen over- of achterburen, alleen twee huizen naast ons met een Australische en Indiase familie.
Het huis zelf bestaat uit een woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en wat rommelhokken. Ruimte zat nu. Het terras loopt aan de achterkant van het huis over de gehele lengte en heeft ook nog een stukje (dorre) tuin met wat bomen.
Gister hebben we de laatste doos uitgepakt. Binnenkort een house-warming die we waarschijnlijk vooral op het terras zullen doorbrengen.
Voor de liefhebbers van google: N 23 graden 37' 35.4" en E 58 graden 30'6.12"
Voor de liefhebbers van google: N 23 graden 37' 35.4" en E 58 graden 30'6.12"
04 Oktober 2008 - 15:48
Jeroen:
Ziet er geweldig uit zeg. Gefeliciteerd met het nieuwe huis en een mooie housewarming. Ik ben er niet bij denk ik (helaas!) -
05 Oktober 2008 - 09:10
Mejan:
Ziet er lekker uit, inshallah dan maar. Succes! -
05 Oktober 2008 - 09:57
Marius :
Fijn dat jullie nu echt "gesettled" zijn. Als ik zo de foto's zie houden jullie het daar wel een tijdje uit. -
05 Oktober 2008 - 13:11
Mirjam:
Corine en Stijn, jullie nieuwe huis ziet er geweldig uit! Lekker genieten de komende jaren! Groetjes! -
05 Oktober 2008 - 17:42
Suzanne:
He lieve Corine,
Van harte; het is eindelijk zover! Voel me wel bevoorrecht dat ik het al gezien heb (( :
Waarschijnlijk tot snel!
Liefsuus -
07 Oktober 2008 - 20:49
Wim:
Het ziet her heel goed uit. Veel meer ruimte en zo te zien een nog mooier uitzicht dan het vorige huis en dat was ook al prima. Is alles goed uit de opslag gekomen, geen beschimmelde meubels, boeken of kunstwerken?
Ik weet niet wat ik van de haltertjes in de relaxkamer moet denken, is dat alleen om de polsen te trainen of moet er meer mee worden bereikt? Ik had een hangmat of een massagetafel in de relaxkamer verwacht. Maria en ik hopen over enige maanden alles met eigen ogen te kunnen aanschouwen. Veel woonplezier toegewenst. -
09 November 2008 - 11:45
Frits En Diny :
Hai Corinne en Stijn,
Marius vertelde gisteren op de verjaardag van Corrie van jullie site. Wat leuk om te zien hoe jullie het in Oman naar de zin hebben! En fijn dat je nu meer ruimte hebt in je mooie appartement met prachtig uitzicht. Die safari was ook super zeg!
Heel veel succes daar en veel liefs uit Waalre.